Szabó Zoltán drágakővésnök
 
Drágakövet szeretne vésetni?

Látogasson el drágakőcsiszoló műhelyünkbe, 1034 Budapest III. ker. Nagyszombat u. 3. Elképzelésének kialakításához drágaköveink széles kínálatából választhatja ki az önnek tetsző darabot. (Hozott anyagból is dolgozunk, ha az alkalmas megmunkálásra.) Műhelyünkben személyes megbeszélést követően alakítjuk ki az Ön által elképzelt formát. Legyen az egy egyszerű csiszolat, vagy összetett véset.
földrajzi távolságból eredő akadályokat e-mailben (majd akár postai utánvéttel) is áthidalhatjuk. Ha elküldi a vésetni kívánt ábrázolást, akkor - elsősorban címervéset és monogrammvéset esetében- van lehetőség arra, hogy válaszlevélben leírjam a főbb kritériumokat (például: véshető kövek listája, az ábrázolás részletességéhez képest az ideális méret meghatározása. Ha mindenben megegyeztünk, a kész kőről és/vagy ékszerről fotót küldök, melynek elfogadása esetén postázom a követ, vagy a kész ékszert.)

A drágakővésnöki munkák árairól:
Mivel a drágakővésnöki megrendelések szinte kivétel nélkül egyedi ábrázolások, így kifejezett ártáblázat kialakítása nehezen megoldható. A drágakő anyaga is nagymértékben módosíthatja az árat, így ezek pontos ismerete szükséges az ármeghatározáshoz.

Ha körvonalazódott elképzelése és ábrázolással is rendelkezik, küldje el a Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges   címre, válaszomban minden részletre kiterjedő tájékoztatást adok!
Kérdéseivel, észrevételeivel kapcsolatban állok szíves rendelkezésére e-mailben, vagy a + 36 20 9509 870 telefonoszámon.


Tisztelettel:
Szabó Zoltán

 

Copyright(C ) 2007, Minden jog fentartva! Drágakővésnök.hu